Historia

Valfi Oy on vuonna 2016 perustettu oululainen yritys, jonka juuret johtavat 2000-luvulla perustettuun Valtteri Kujalan mainostoimistoon. Valfin nykyinen omistaja ja toimitusjohtaja Valtteri aloitti yrittäjäuransa jo 14-vuotiaana rakentamalla verkkosivustoja ja mainoskampanjoita yksityisille ja yrityksille.

Ensimmäisen asiakkaansa Valtteri sai ollessaan yläasteella 8. luokalla TET-harjoittelussa Invalidiliiton palvelutalossa vammaisavustajana. Eräs asukas halusi tehdä itselleen musiikkipainotteiset kotisivut, ja Valtteri päätti ottaa haasteen vastaan. Ilman aikaisempaa kokemusta, ja muutaman viikon uurastuksen jälkeen, uudet sivut saatiin julkaistua. Sama asiakas on yhä Valfilla asiakkaana: www.jounisoronen.fi

Valtterin liiketoiminta kasvoi ja kehittyi nopeasti muotoutuen palvelemaan yritysten, kauppakeskusten ja matkailukeskusten mainostarpeita Suomessa, Baltiassa ja Aasiassa. Vuonna 2016 Valtteri päätti lähes kymmenen vuoden mainostoimistokokemuksen pohjalta perustaa toisen yrityksen, Valfi Oy:n, joka erikoistuisi pilvipohjaisten ratkaisujen kehittämiseen yritysten tarpeisiin.

Tutustu myös henkilökuntaamme!