Me palvelemme

Valfin ammattilaiset

 

Valtteri Kujala

FM, data-analyytikko
Valfin perustajalla Valtteri Kujala on työskennellyt suurten yritysten, kauppakeskusten ja yhteisöjen data-analytiikan sekä markkinointiteknologian kehittäjänä Suomessa ja Euroopassa yli 10 vuoden ajan. Hänellä on monipuolista toimialaosamista vähittäiskaupan, matkailun ja kiinteistöjen ratkaisuista. Valtterin löydät myös Twitteristä.

 

Darius Karremans

TkK, ohjelmistokehittäjä
Dariuksella on vuosien kokemus kehitystyöstä verkko- ja sensoripohjaisista järjestelmistä JavaScript- ja Python-ohjelmointikielillä. Hän on työskennellyt aikaisemmin lukuisissa kansainvälisissä verkkoprojekteissä Etelä-Amerikassa ja Espanjassa. Darius on Valfin pääkehittäjä ja tekninen johtaja.

Josefiina Toikka

Josefiina vastaa Valfin asiakkaiden sisällöntuotannosta ja raportoinnista. Hänellä on vahvat taidot myös copywriterinä sekä sosiaalisen median kampanjoiden jatkuvassa kehittämisessä.

Joonas Mustonen

Tradenomiopiskelija
Joonas on Valfin visuaalinen ja tekninen ammattilainen, joka varmistaa sähköisten palveluiden käytettävyyden. Joonaksella on myös vahvaa kokemusta UX-testauksesta ja käyttöliittymäsuunnittelusta.

Jere Pellikka

Tradenomiopiskelija
Jerellä on vuosien kokemus yritysten verkkoratkaisuista ja hän tuntee sähköisen markkinoinnin hyödyt erinomaisesti. Jere on työskennellyt mm. Kauppakeskus Rajalla På Gränsenin ja Rewell Centerin sähköisten palveluiden parissa.

Täsmällisyys

Otamme vastuun projektien täsmällisyydestä ja aikataulujen noudattamisesta. Lupaamme asiakkaillemme hyvitystä viivästyneistä projekteista.

Ideat

Tarjoamme asiakkaillemme aina tuoreita ideoita. Meillä on mielenkiintoa tehdä töitä nopealiikkeisten ja eteenpäin menevien yritysten kanssa.

Uusin teknologia

Tarjoamamme teknologia on testattua  mutta uudenaikaista. Voit luottaa, että palvelumme on kilpailukykyinen vielä vuosien päässä projektin valmistumisesta.

Maanläheinen tuki

Ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja palvelemme heitä maanläheisellä otteella. Tehokkaan etätyöskentelyn ansiosta voimme olla läsnä lyhyelläkin varoitusajalla.

Lue viimeisimmät blogikirjoitukset

Tuoreita uutisia valfilta

Tulevaisuus on asiakaslaskennassa

Urbanisaatiolla tarkoitetaan asutuksen keskittymistä kaupunkeihin, niiden lähikuntiin sekä myös uusien kaupunkien syntymistä. On merkittävää huomata, että urbanisaation trendin ennustetaan huomattavasti kasvavan tulevaisuudessa, jolloin kaupungissa asuvien määrän on...

Uudenlainen kävijälaskuri tunnistaa kasvot

Kävijälaskuria hyödyntää vain pieni osa suomalaisista yrityksistä. Ne jotka hyödyntävät usein luottavat valokenno- tai lämpösensoripohjaiseen ratkaisuun. Näistä saatavat lukemat yleensä antavat ulos sisään- ja ulosmenevien asiakkaiden lukumäärät muutaman päivän...

Kotisivujen ja verkkokauppojen tietoturva

Kiinnittämällä huomiota muutamaan pieneen asiaan päivittäisessä työssä voit säästyä kalliilta ja kiusallisilta hakkeroinneilta ja identeettivarkauksilta. Kotisivujen ja verkkokauppojen tietoturva Jos kotisivuillasi on mahdollisuus lähettää palautetta tai...

Ota yhteyttä

Haluatko työskennellä Valfin huipputiimin kanssa?

Ota yhteyttä!