Me palvelemme

Me palvelemme

valtteri-kujala.valfi

Valtteri Kujala

Toimitusjohtaja & perustaja
Valtteri on työskennellyt lukuisten yritysten, kauppakeskusten ja yhteisöjen verkkoratkaisujen vetäjänä Suomessa, Baltiassa ja Aasiassa jopa 10 vuoden ajan. Hänellä on monipuolista toimialaosaamista vähittäiskaupan ja kiinteistöjen etäratkaisuista.

darius

Darius Karremans

CTO, Main developer
Dariuksella on vuosien kokemus kehitystyöstä sulautetuista järjestelmistä Java- ja C++-ohjelmointikielillä. Hän on työskennellyt aikaisemmin lukuisissa kansainvälisissä projekteissä mm. Trans Eurasia Logistics -operaattorin kanssa. Darius on Valfin pääkehittäjä ja tekninen johtaja.

Hannele Merik

Project Manager
Hannele Merik on työskennellyt Aasiassa ulkoisena konsulttina ja ostajana mm. Iittalalle, Fazerille, Baltika Groupille ja Nokialle. Nykyisin Hannele tarjoaa apuaan ja johtamisosaamistaan useissa kansainvälisissä projekteissa. Hannele työskentelee myös oman startupinsa Merikh.comin kanssa.

umar-valfi

Umar Scorpo

Customer success manager, corporate sales
Umarilla on monipuolista kokemusta sähköisten ratkaisujen myynnissä ja markkinoinnissa. Hän on opiskellut Aalto-yliopistossa ja työskennellyt lukuisissa kansainvälisissä hankkeissa ja startupeissa. Umar on myös työskennellyt turvallisuusalan tehtävissä mm. Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Artboard 1 copy

Jere Pellikka

Maintenance manager & hallituksen jäsen
Jerellä on vuosien kokemus yritysten verkkoratkaisuista ja hän tuntee sähköisen markkinoinnin hyödyt erinomaisesti. Jere on työskennellyt mm. Kauppakeskus Rajalla På Gränsenin ja Rewell Centerin sähköisten palveluiden parissa.

Anssi

Anssi Ylisaukko-Oja

Customer success manager, corporate sales 
Anssi on työskennellyt vähittäiskaupan ja pk-yritysten turvallisuus- ja analytiikkaratkaisujen osaajana vuosia. Hän on hankkinut kansainvälistä kokemusta myös työskentelemällä tunnetulle ABB Groupille.

Kuinka työskentelemme?

Valfissa työskentelee useita osaajia Suomesta, Pohjoismaista ja muualta maailmasta. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa, kuin osana heidän omaa tiimiään.

Tutustu myös historiaamme