Me palvelemme

valtteri-kujala.valfi

Valtteri Kujala

Toimitusjohtaja & perustaja
Valtteri on työskennellyt lukuisten yritysten, kauppakeskusten ja yhteisöjen verkkoratkaisujen vetäjänä Suomessa, Baltiassa ja Aasiassa jopa 10 vuoden ajan. Hänellä on monipuolista toimialaosamista vähittäiskaupan ja kiinteistöjen etäratkaisuista.

umar-valfi

Umar Scorpo

Customer success manager, corporate sales
Umarilla on monipuolista kokemusta sähköisten ratkaisujen myynnissä ja markkinoinnissa. Hän on opiskellut sähkötekniikkaa Aalto-yliopistossa ja työskennellyt lukuisissa kansainvälisissä hankkeissa ja startupeissa. Umar on myös työskennellyt turvallisuusalan tehtävissä mm. Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Artboard 1 copy

Jere Pellikka

Maintenance manager & hallituksen jäsen
Jerellä on vuosien kokemus yritysten verkkoratkaisuista ja hän tuntee sähköisen markkinoinnin hyödyt erinomaisesti. Jere on työskennellyt mm. Kauppakeskus Rajalla På Gränsenin ja Rewell Centerin sähköisten palveluiden parissa.

Anssi

Anssi Ylisaukko-Oja

Customer success manager, corporate sales 
Anssi on työskennellyt vähittäiskaupan ja pk-yritysten turvallisuus- ja analytiikkaratkaisujen osaajana vuosia. Hän on hankkinut kansainvälistä kokemusta myös työskentelemällä tunnetulle ABB Groupille.

darius

Darius Karremans

CTO, Main developer
Dariuksella on vuosien kokemus kehitystyöstä sulautetuista järjestelmistä Java- ja C++-ohjelmointikielillä. Hän on työskennellyt aikaisemmin lukuisissa kansainvälisissä projekteissä mm. Trans Eurasia Logistics -operaattorin kanssa. Darius on Valfin pääkehittäjä ja tekninen johtaja.

Hannele Merik

Project Manager
Hannele Merik on työskennellyt Aasiassa ulkoisena konsulttina ja ostajana mm. Iittalalle, Fazerille, Baltika Groupille ja Nokialle. Nykyisin Hannele tarjoaa apuaan ja johtamisosaamistaan useissa kansainvälisissä projekteissa. Hannele työskentelee myös oman startupinsa Merikh.comin kanssa.

Darius Karremans

Technology Manager
Dariuksella on yli kymmenvuotinen kokemus ohjelmisto-osaajana ja senior developerina vaativissa verkkoprojekteissa. Dariuksella on vahvaa näkemystä Java- ja JS-kehityksestä ketterissä ympäristöissä. Darius vastaa myös Valifin ohjelmistopuolen hankinnoista ja uusista rekrytoinneistä.

Artur Schaback

Technology Advisor
Artur tuntee monipuolisesti tietoturvaan liittyvät riskit ja niiden tehokkaan hallinnan. Artur on kehittänyt mm. yhteistyössä Nordea Eestin kanssa uusia maksurajapintoja sähköisille valuuttateknologioille (Bitcoin, Blockchain). Artur työskentelee aktiivisesti myös oman startupinsa kanssa.

kuinka voimme auttaa?

Ota meihin yhteyttä jo tänään. Saat yrityksellesi parasta neuvontaa ja heti uutta tehokkuutta markkinointiin.

Olemme aina saaneet Valtterilta ja hänen tiimiltään ensiluokkaista palvelua.

Kimmo Kyhälä
Toimitusjohtaja, Ski&Sport Resort Ukkohalla

axis

Etsitkö maailmanluokan verkko-osaajaa?