Me palvelemme

Valfin ammattilaiset

Valtteri Kujala

(B.A.A, ICT)
Yrittäjä, tj Valtteri on työskennellyt suurten yritysten, kauppakeskusten ja yhteisöjen verkkoratkaisujen vetäjänä Suomessa ja Euroopassa yli 10 vuoden ajan. Hänellä on monipuolista toimialaosamista vähittäiskaupan ja kiinteistöjen etäratkaisuista.

 

  • Yrittäjähenkisyys & optimismi 100%
  • Verkkostrategiat 99%
  • Koodaustaidot 90%

Darius Karremans

(B.Sc, Informatics)
CTO Dariuksella on vuosien kokemus kehitystyöstä verkko- ja sensoripohjaisista järjestelmistä JavaScript- ja Python-ohjelmointikielillä. Hän on työskennellyt aikaisemmin lukuisissa kansainvälisissä verkkoprojekteissä Etelä-Amerikassa ja Espanjassa. Darius on Valfin pääkehittäjä ja tekninen johtaja.

  • Teknologiat JS, MySQL, PHP 100%
  • Hakkerointitaidot 99%
  • Visuaaliset taidot Photoshop ym. 90%

Jere Pellikka

Account Manager Jerellä on vuosien kokemus yritysten verkkoratkaisuista ja hän tuntee sähköisen markkinoinnin hyödyt erinomaisesti. Jere on työskennellyt mm. Kauppakeskus Rajalla På Gränsenin ja Rewell Centerin sähköisten palveluiden parissa.

  • Asiakaspalvelutaidot 100%
  • Kärsivällisyys 99%
  • Myyntitaidot 99%

Täsmällisyys

Otamme vastuun projektien täsmällisyydestä ja aikataulujen noudattamisesta. Lupaamme asiakkaillemme hyvitystä viivästyneistä projekteista.

Ideat

Tarjoamme asiakkaillemme aina tuoreita ideoita. Meillä on mielenkiintoa tehdä töitä nopealiikkeisten ja eteenpäin menevien yritysten kanssa.

Uusin teknologia

Tarjoamamme teknologia on testattua  mutta uudenaikaista. Voit luottaa, että palvelumme on kilpailukykyinen vielä vuosien päässä projektin valmistumisesta.

Maanläheinen tuki

Ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja palvelemme heitä maanläheisellä otteella. Tehokkaan etätyöskentelyn ansiosta voimme olla läsnä lyhyelläkin varoitusajalla.

Lue viimeisimmät blogikirjoitukset

Tuoreita uutisia valfilta

Kotisivujen ja verkkokauppojen tietoturva

Kiinnittämällä huomiota muutamaan pieneen asiaan päivittäisessä työssä voit säästyä kalliilta ja kiusallisilta hakkeroinneilta ja identeettivarkauksilta. Kotisivujen ja verkkokauppojen tietoturva Jos kotisivuillasi on mahdollisuus lähettää palautetta tai...

Hakukoneoptimoinnin merkitys verkkokaupassa

Kaikki alkaa yksinkertaisesta tavoitteesta verkkokauppasi suhteen. Yksikään tuote, palvelu tai verkkokauppa ei menesty hakukoneissa olemalla kaikkea. Yrityksen on parasta kiteyttää tuotteelle enintään 2-3 avainsanaa ja luoda kattavaa tekstisisältöä tältä pohjalta,...

Nosta kotisivujen kävijämääriä 50%

Aloita kotisivujen optimointi katsomalla Google Analyticsin kävijälukuja viimeisiltä viikoilta. Hälytyskellojen pitäisi soida, jos a) sivuston poistumisprosentti on yli 40 % b) aika sivustolla alle 2 min Esimerkki huonosti optimoiduista mobiilisivuista. Korkea...

Ota yhteyttä

Haluatko työskennellä Valfin huipputiimin kanssa?

Ota yhteyttä!