Asiakaslaskurilla lasket ja havaitset asiakkaasi reaaliajassa

Asiakkaiden laskenta on nyt tehokasta Valfin asiakaslaskurilla

+

Tunnista asiakasvirtoja ja käyttäytymistä

Asiakaslaskurilla voit tehokkaasti laskea kävijät sisätiloissa, ulkoalueilla ja tapahtumissa

Reaaliaikaiset raportit

Luomme tarkat raportit asiakkaistasi ja heidän käyttäytymisestä. Voit katsoa kävijälukemia reaaliajassa pilvipalvelussamme

?

Paranna asiakaspalvelua

Unohda kalliit ja vaivalloiset jokavuotiset markkinatutkimukset. Valfin kasvontunnistuksella voit seurata myös ikää, sukupuolta ja tunnetiloja 24 h

?

Kasvata myyntiä

Asiakaslaskuri mahdollistaa myynnin ja markkinoinnin kohdentamisen reaaliajassa

Kustannustehokasta asiakaslaskentaa

Analytiikkaratkaisumme on toteutettu Axis Communicationsin huippulaadukkailla IP-kamerapohjaisilla kameroilla. Axiksen kamerat ovat tehokkaita ajamaan ohjelmistoa, joka hoitaa kävijä- ja asiaskaslaskennan yksityisyyttä kunnioittavasti kokonaan kameran tai erillisen palvelimen sisällä.

Kauppakeskus Karisma

Valfi toteutti kauppakeskus Karismalle kattavan kävijälaskentajärjestelmän. Järjestelmä sisältää myös kasvonhavaitsemisen pääsisäänkäynneillä

Kauppakeskus Rajalla På Gränsen

Kauppakeskus Rajalla På Gränsen Torniossa hyödyntää Valfin integroimaa kävijälaskurijärjestelmää.

Vimmacompany 

Lastenvaateliike Vimmacompany integroi kävijälaskurijärjestelmän myymälöihinsä tukemaan markkinointia ja myynninseurantaa.

Markkinatutkimuksien aika on ohi

Valfin asiakaslaskuri hoitaa jalkatyönä tehtävät markkinatutkimukset. Voit seurata samaa dataa kävijälaskurisensoreidemme avulla vuoden jokaisena päivänä.

Analytiikan raportit tarpeesi mukaan asiakaslaskurilla

Valfin asiakaslaskuri tarjoaa monipuoliset raportit päiväkohtaisista näkymistä vuosikohtaisiin vertailulukemiin. Räätälöimme hallintapaneelin graafit asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja tarvittaessa tuomme ne myös kolmansien osapuolien järjestelmiin (esim. kiinteistöhallintajärjestelmät).

Asiakaslaskurin integrointi ja asennus

Tarjoamme avaimet käteen -asennuspalvelun asiakaslaskurille ympäri Suomea ja Skandinaviaa. Kokeneet asentajamme asentavat keskikokoiseen tilaan tai alueeseen palvelun muutamassa päivässä.

Halutessasi voit myös tehdä asennukset myös oman kiinteistönhuollon toteuttamana.

Markkinoinnin optimointi asiakaslaskurilla

Kun asiakaslaskuri on asennettu, voit aloittaa välittömästi markkinoinnin tehostamisen ja optimoinnin. Reaaliaikaisilla graafeilla voit seurata sesonkien, vuodenaikojen, kellonaikojen ja kampanjoiden vaikutuksia kävijävirtoihin. Analytiikkaratkaisussa voit myös tehdä vertailuita ajankohtien ja määrittämiesi tavoitteiden välillä.

Tutkimukset ja konsultointi

Asiantunteva markkinointitiimimme auttaa sinua hyödyntämään asiakaslaskurista saatua dataa parhaalla mahdollisella tavalla. Teemme oman tiimisi kanssa sitkeää yhteistyötä markkinointitavoitteiden täyttämiseksi

Pyydä tarjous ja kysy lisää!

Asiakaslaskurin saat nopeasti käyttöösi. Lähetä meille tietoja kohteestasi, niin aloitamme uuden ajan kävijälaskennan.