Tehokas ja monipuolinen verkkokauppa yrityksellesi

Videotuotannolla lisää näkyvyyttä

Mielenkiintoisella ja tarttuvalla tavalla tehty kuvattu- tai 3D-videotuotanto herättää asiakkaasi mielenkiinnon. Animaatiot kotisivuilla lisäävät kävijöiden viipymää sivuillasi, mikä parantaa hakukonenäkyvyyttä merkittävästi. Animaattorimme ovat tehneet animaatioita kauppakeskuksille, kaupunkimarkkinointiin, BBC:lle sekä muille kansainvälisille toimijoille

Yritysesittely animaationa

Toteuta spektaakkelimainen yritysesittely, joka kertoo kaiken olennaisen brändistäsi animoidulla kuvalla, musiikilla ja taustaspiikillä.

YouTube- tai TV-spotti

Lisää näkyvyyttä ja myyntiä YouTube, Facebookin ja TV-kanavien kautta. Olemme toteuttaneet lukuisia mainoksia someen ja tv-kanaville.

Yhdistetty kuva ja video

Yhdistämällä omaa materiaalia tekemäämme animaatioon saat vahvan kontaktin katsojaan. Voimme käsitellä videotasi monipuolisesti.

.

Yhdistä videotuotanto osaksi somea

Videotuotanto on nousemassa yhdeksi tehokkaimmista mainosmuodoista somessa. Tarttuvalla animaatiolla tavoitat useat eri ikäryhmät monikanavaisesti niin YouTubessa, Facebookissa, Instagramissa, Snapchatissa kuin TV-ruudulla.

Mieti ydinviestiä ja sen pukemista 10-60 sekunnin animoiduksi tarinaksi. Mitä kaikka animaatiosi voisikaan kertoa tuotteestasi? Valfi huolehtii animaatiokampanjan suunnittelusta toteutukseen ja loppukanaviin asti. Meiltä saat myös kattavat raportit animaatiosi toimivuudesta netissä!

Kysy lisää videotuotannosta

Olemme saaneet Valfilta aina ensiluokkaista ja nopeaa palvelua.

Tomi Räihä

Tj, Oulun Taksipalvelut Oy

Paljonko mainosanimaatio maksaa?

Teemme animaatioita puhtaasti tulospainotteisesti. Tärkein tehtävämme animaatioiden tekemisessä on moninkertaistaa asiakkaamme mainosbudjetti. Haluamme tarjota myös aloittaville ja kasvaville yrityksille mahdollisuuden hyödyntää animaatioiden mahdollisuuksia somessa ja TV-kanavilla. Useimmiten kokonaispaketti sisältäen animaation, spiikin ja jakelun eri kanaviin kustantaa alkaen 1250 € + alv. 

Kysy ideaa omaan mainosanimaatioon

Vie mainonta uudelle tasolle mainosanimaatiolla!

Ota yhteyttä